Incendiu puternic la un bloc din Eforie Nord, soldat cu moartea unei persoane VIDEO

Un incendiu violent s-a produs, vineri dimineaţă, într-un apartament dintr-un bloc de trei etaje din staţiunea Eforie Nord. Primele date arată că focul a fost pus de proprietarul locuinţei. Acesta a fost găsit carbonizat în apartamentul lui.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 07:25
Incendiu puternic la un bloc din Eforie Nord, soldat cu moartea unei persoane VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, citaţi de Mediafax, focul a izbucnit în jurul orei 08.00, într-un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu din staţiunea Eforie Nord.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar trei persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate, pentru una dintre locatare, care a avut un atac de panică şi a refuzat să-şi părăsească locuinţa, fiind necesară o intervenţie în forţă. Pompierii au spart uşa de la intrare şi au evacuat-o pe femeie, lăsând-o apoi în grija cadrelor medicale dintr-o ambulanţă.

Focul a fost stins după aproximativ două ore, intervenţia pompierilor fiind îngreunată de existenţa multor deşeuri din plastic şi carton din locuinţa respectivă.

Lângă un astfel de morman de gunoaie a fost găsit, mort, şi proprietarul locuinţei, un bărbat de 60 de ani.

Primele date arată că focul a fost pus chiar de către bărbat, care se baricadase în casă.

„Pompierii au avut dificultăţi de a pătrunde în locuinţa cuprinsă de flăcări din cauză că în dreptul uşii de la intrare fuseseră îngrămădite diverse corpuri de mobilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Paula Anghel.

Flăcările nu s-au extins şi la celelalte apartamente, dar şi acestea au suferit diferite stricăciuni din cauza fumului gros şi a apei folosite de pompieri pentru lichidarea incendiului.