Incendiu uriaş la o staţie de depozitare a carburanţilor, sunt cel puţin 17 morţi VIDEO

Cel puţin 17 persoane au fost murit, vineri, în capitala Indoneziei, Jakarta, în urma unui incendiu uriaş care a izbucnit la o staţie de depozitare a carburanţilor operată de compania energetică de stat Pertamina-

03 mart. 2023, 21:11
Incendiu uriaş la o staţie de depozitare a carburanţilor, sunt cel puţin 17 morţi VIDEO
Incendiu uriaş la o staţie de depozitare a carburanţilor, sunt cel puţin 17 morţi

Incendiu uriaş la o staţie de depozitare a carburanţilor, sunt cel puţin 17 morţi. La scurt timp după declanşarea incendiului, s-au auzit explozii. Incendiul, care a izbucnit după ora locală 20.00 (15.00, ora României), a cuprins câteva case şi a provocat panică în rândul locuitorilor din zonele dens populate din apropiere, unii dintre ei luând-o la fugă cu ce aveau pe ei, după cum arată imaginile difuzate de televiziuni, anunţă news.ro.

Citeşte şi: Cutremur cu magnitudine 5.1. S-a simţit şi la vecini!

În apropierea depozitului, rezidenţii se înghesuiau să iasă din zonă, în timp ce pompierii transportau saci cu cadavre. Un martor ocular a povestit că erau scene haotice, oameni răniţi, arşi pe jumătate, fugeau şi ei, iar asta a provocat şi mai multă panică. Mulţi locuitori şi-au găsit refugiu în moscheile din apropiere.

Citeşte şi: Un zgârie-nori din Hong Kong a luat foc. Imagini de la focul care a cuprins clădirea de 42 de etaje VIDEO

Un purtător de cuvânt al companiei Pertamina a declarat vineri seara târziu că incendiul a fost stins în jurul orei locale 22:30, dar flăcări erau vizibile în continuare la casele din jur.