Incendiu violent în București. O casă a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate

Trei case din Sectorul 3 din Bucureşti au fost afectate de un incendiu puternic, intervenţia pompierilor fiind îngreunată de distanţa mică dintre proprietăţi. Una dintre locuinţe a fost distrusă complet, iar alte două au fost afectate. Două femei care au suferit atac de panică au fost transportate la spital.

25 ian. 2024, 11:25
Incendiu violent în București. O casă a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate

Incendiu violent în București. O casă a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate. Incendiul a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Oriav și s-a manifestat cu flacără violentă şi degajări mari de fum, fiind afectată o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi.

”Ţinând cont de distanţa foarte mică dintre proprietăţile afectate, accesul echipelor de intervenţie s-a realizat cu dificultate, dispozitivul fiind amplasat pe două străzi. În urma evenimentului una din locuinţe a fost distrusă integral, iar celelalte două fiind afectate parţial”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Citește și: Noua taxă pentru românii care se prezintă la camera de gardă fără să aibă o urgență sau bilet de trimitere. Cât vor plăti pentru îngrijirile medicale

Două persoane – o femeie de 28 de ani şi o alta de 66 de ani – cu atac de panică au fost transportate la spital.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au intervenit 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi 3 ambulanţe SMURD.

Citește și: Copil de 3 ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 8.