Incendiu violent în Piteşti într-un adăpost de animale. Mai mulţi cai au ars de vii VIDEO

Au fost clipe de groază miercuri noaptea după ce un incendiu a izbucnit într-un adăpost de animale din Piteşti. Şapte cai au ars de vii după ce grajdul în care se aflau a fost cuprins de flăcări uriaşe. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă pentru a stinge focul care risca să se extindă la casele vecinilor.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 06:57
Incendiu violent în Piteşti într-un adăpost de animale. Mai mulţi cai au ars de vii VIDEO

Alerta s-a dat miercuri, în jurul orei 20, după ce un adăpost de animale de pe strada Turceşti a luat foc.

„La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără violentă construcția din lemn și alte materiale combustibile, iar din cauza vântului exista posibilitatea propagării la vecinătăţi. S-a acționat pentru protejarea construcțiilor vecine și pentru lichidarea incendiului”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş, conform Epiteşti.

În incendiul violent au ars de vii nu mai puţin de şapte ani. De asemenea, flăcările uriaşe au mistuit adăpostul de animale, depozitul de furaje pe aproximativ 150 de metri pătraţi, 2.000 de kilograme de furaje, precum şi un metru cub de lemn de foc.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale şi au reuşit să lichideze focul, după ce s-au luptat aproape două ore cu flăcările. 

„Cauza probabilă este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor defect sau neizolat corespunzător”, conform ISU Argeş.

Citeşte şi: Anchetă penală în cazul băiatul de 4 ani din Piteşti mort după o anestezie la stomatolog. Medicii, cercetaţi pentru ucidere din culpă