Incendiu violent în Vrancea. Populaţia a fost avertizată prin Ro Alert

 Incendiu puternic la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic în Vrancea. A fost emis mesaj RO-ALERT din cauza degajărilor de fum periculoase.

08 sept. 2023, 17:07

Incendiu puternic, vineri după amiază, la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic în satul Armeni, comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea.

UPDATE: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în această după-amiază la un depozit de materiale reciclabile din Slobozia Ciorăști. Ciuperca de fum dens a fost văzută de pe Șoseaua Vrancei.

VIDEO Incendiu puternic la un bloc din Craiova. Focul s-a extins la alte trei blocuri vecine. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul mâinilor
Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic, situat în sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști. Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
De asemenea, ,,A fost emis un mesaj prin RO-ALERT pentru avertizarea populatiei de incendiul (degajari mari de fum) produs in sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști”.

Incendiu cumplit la casa de vacanță a lui Miron Mitrea din Delta Dunării. Un fost angajat a vrut să se răzbune
Norul uriaș de fum este vizibil și din Focșani și Bolotești.

Ştirea iniţială: Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic din satul Armeni, comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum.

Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de colectare a deșeurilor din plastic din Armeni.

Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. „A fost emis un mesaj prin RO-ALERT pentru avertizarea populației”, informează ISU Vrancea.