VIDEO Incendiu puternic la un bloc din Craiova. Focul s-a extins la alte trei blocuri vecine. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul mâinilor

Incendiu puternic la un bloc din Craiova a izbucnit joi dimineață. O mansardă din cel mai populat cartier din oraș, Craiovița Nouă, a luat foc, flăcările extinzându-se la alte trei blocuri vecine. Locatarii îi acuză pe pompieri că nu au intervenit suficient de repede.

07 sept. 2023, 10:53
VIDEO Incendiu puternic la un bloc din Craiova. Focul s-a extins la alte trei blocuri vecine. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul mâinilor
Incendiu puternic la un bloc din Craiova

Incendiu puternic la un bloc din Craiova. Pompierii au intervenit de urgență, însă, cu toate astea, locuitorii imobilului sunt nemulțumiți și îi acuză că nu s-au mișcat mai repede. Salvatorii se apără și spun că accesul este foarte dificil, din cauza mașinilor parcate și a unui teren privat încercuit cu un gard de beton, aflat lângă blocuri, pe unde nu au putut să treacă. Aceștia au putut interveni pe o singură latură a blocurilor.

Citește și: Mesaj RO-ALERT lângă București. Fum gros degajat de un incendiu scăpat de sub control

Incendiu puternic la un bloc din Craiova

Inițial, ISU Dolj preciza că nu sunt victime, o singură persoană suferind un atac de panică. Ulterior, un bărbat a suferit arsuri la nivelul mâinilor și a fost transportat la spital.

Pompierii intervin cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului. Sunt hidranți în zonă, dar nu au presiune.

Intervenția este extrem de dificilă, din cauza căilor de acces foarte înguste. Locatarii au devenit agresivi cu pompierii, iar unul dintre salvatori a primit o palmă de la un locatar, potrivit Antena3.ro.

Zilele trecute, un incendiu a izbucnit într-un imobil situat pe strada Stadionului din municipiul Galați. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi care u acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de salvare la înălţime, dar şi un echipaj al Servicului de Ambulanţă Judeţean.