Incendiu violent la Aiudul de Sus. O locuință s-a făcut scrum. Nu au fost victime

Seară de coșmar pentru locuitorii din Aiudul de Sus din județul Alba. O locuință a fost cuprinsă în întregime de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

14 nov. 2022, 07:10
Incendiu violent la Aiudul de Sus. O locuință s-a făcut scrum. Nu au fost victime

Seară de coșmar pentru locuitorii din Aiudul de Sus din județul Alba. O locuință a ars în întregime în toiul nopții. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a interveni. Locuința care a ars avea 120 de metri pătrați.

S-a intervenit cu două autospeciale. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la o școală din Alba. Nimeni nu a fost rănit

Județul Alba pare să fie urmărit de ghinioane în ultima săptămână. Spunem asta pentru că anterior incendiului menționat mai sus, sâmbătă în satul Strungari, tot din județul Alba, o școală a luat foc. Confirm ISU Alba, incendiul a fost stins de către cetățeni. Nu au fost afectate școala sau camera tehnică și din fericire nu s-au înregistrat victime.

În urmă cu două săptămâni un alt incendiu a izbucnit în județul Alba, în Bucerdea. La fața locului au intervenit pompierii din Alba Iulia alături de pompierii voluntari din Ighiu. A ars în totalitate acoperișul unei anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Citește și: Lăsata Secului 2022. Tradiţii şi superstiţii. De ce este bine să pui oalele cu gura în jos şi ce să faci în această zi ca să alungi ghinionul

Citește și:George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. Unde s-au fotografiat cei doi