Incendiu violent la un bloc din Drobeta. 80 de persoane au fost evacute

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţa în Drobeta Turnu-Severin. 80 de persoane au fost evacute de urgenţă după ce blocul în care locuiau a fost cuprins de flăcări. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incendiul.

23 oct. 2016, 05:31
Incendiu violent la un bloc din Drobeta. 80 de persoane au fost evacute

Incendiul a pornit de la o magazie a blocului situată la parter. 80 de persoane au fost evacuate de urgenţă. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale şi au reuşit să stingă focul înainte să se extindă la apartamente.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu la subsolul unui bloc. La sosire, incendiu se manifesta cu degajare mare de fum, s-au evacuat cei 80 de locatari pt a evita intoxicarea cu fum”, a spus Raluca Tîrcă, ISU Mehedinţi, pentru România TV.

Nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit. Oamenii cred însă că focul a fost pus intenţionat, mai ales că nu este prima dată când aceeaşi magazie este cuprinsă de flăcări.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în Alba. Un bărbat a ars de viu VIDEO