Incendiu violent la UPU Sighetu Marmaţiei. Pacienţii, evacuaţi de urgenţă

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş anunţase că la faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri ale Detaşamentului Sighet şi nu au fost semnalate victime.

14 iun. 2022, 19:29
Incendiu violent la UPU Sighetu Marmaţiei. Pacienţii, evacuaţi de urgenţă

UPDATE 19:00 – Incendiu a fost lichidat. Au ars circa de 20 mp de acoperiș. Au fost evacuați 5 pacienți, care erau în Unitatea de Primiri Urgențe și personalul medical. Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit incendiul.

Incendiul declanşat la acoperişul unei anexe din vecinătatea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei a fost lichidat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

Incendiu de proporții la o anexă a Spitalului Judeţean Ploieşti. Cauza: scurtcircuit electric. Nu s-a impus evacuarea pacienților
Conform sursei citate, au fost evacuaţi cinci pacienţi şi personalul medical, care se aflau în acel moment în clădirea UPU.

„Incendiul a fost lichidat. Au ars circa 20 de metri pătraţi de acoperiş. Au fost evacuaţi 5 pacienţi, care erau în Unitatea de Primiri Urgenţe şi personalul medical”, a precizat reprezentantul ISU Maramureş.

Incendiu la Spitalul Judeţean Timiş. Pompierii au intervenit de urgenţă
Anterior, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş anunţase că la faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri ale Detaşamentului Sighet şi nu au fost semnalate victime.


loading...
Partenerii noștri