Începe sezonul eclipselor 2024. Emoții puternice! Ce schimbări sunt în relații

Termenul „sezon de eclipsă" este probabil familiar oricărei persoane care petrec o perioadă de timp online și are doar o fascinație trecătoare pentru astrologie.

25 mart. 2024, 06:04
Începe sezonul eclipselor 2024. Emoții puternice! Ce schimbări sunt în relații

Probabilitatea de a te îndrăgosti și de a te despărți crește în aceste vremuri. Dar termenii contradictori? Cu siguranta nu. În același mod în care o eclipsă poate inspira un spirit revoluționar, o relație de dragoste autentică, spre deosebire de un aranjament de întâlniri planificat, este un act de rebeliune.

Ești conștient de șanse, dar vrei totuși să încerci. Acele substanțe chimice care se simt bine sunt doar soldați de infanterie care te conduc la cetate.

Cui îi pasă de cei 10.000 de veri ai tăi care au primit pensia alimentară sau de prietenii tăi care ar fi fost mai fericiți cu o pisică? Sunteți cu toții indiferent. Fie că este vorba de destin sau doar de o porcărie freudiană reprimată, pari nepăsător. Lupta împotriva pesimismului și a autoconservării întărite a avut succes.

Horoscopul „băftoşilor”. Singurele zodii care au succes garantat 100% până la finalul anului 2024

Termenul „sezon de eclipsă” este probabil familiar oricărei persoane care petrec o perioadă de timp online și are doar o fascinație trecătoare pentru astrologie.

O eclipsă este ceva cu care majoritatea dintre noi ar putea fi familiarizați în sensul său astronomic. Poate că o direcție este în ordine în ceea ce privește semnificația astrologică. Adăugând la confuzie, ce se înțelege exact prin termenul „sezon de eclipsă”?

Ce este exact un sezon de eclipsă?
Există de obicei o eclipsă de lună și o eclipsă de soare într-un singur sezon de eclipsă.

O eclipsă de soare are loc atunci când luna este nouă, în timp ce o eclipsă de lună are loc atunci când luna este plină. În medie, se întâmplă la aproximativ două săptămâni, dar sezonul durează puțin mai mult pentru acestea.

2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

„Sezonul eclipselor” este intervalul de timp în care energia este simțită. Nu numai că începem să simțim efectele ei cu două săptămâni înainte de prima eclipsă și din nou cu patru săptămâni după ultima, dar această durată este de fapt mai mare decât atât.

A existat o mare dezvoltare, progres și schimbare în această perioadă crucială. Energia sezonului eclipselor este adesea puternică, deoarece este o perioadă de percepții și schimbări bruște în viața cuiva care sunt declanșate de circumstanțe neprevăzute.

O „adevărată curățare cosmică” este unul dintre lucrurile pentru care sunt cunoscute eclipsele. Ar trebui pur și simplu „să-i lași să-și facă treaba” în ceea ce privește munca astrologică, cum ar fi manifestarea sau ritualurile de genul similar, până atunci.

Ceea ce este menit să rămână va fi șters de ei. În timpul sezonului eclipselor, reține că, dacă lucrurile încep să se prăbușească, ai încredere că nu au fost menite să facă parte din tine.

În plus, eclipsele cad întotdeauna pe aceeași axă a zodiilor, ceea ce înseamnă că au o temă comună. De exemplu, majoritatea eclipselor din următorul sezon de eclipsă din 2024 se vor întâmpla în Balanță și Berbec, două semne care sunt opuse unul altuia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Sezonul eclipselor din 2024. Ritual pentru eclipsă de Lună plină în Balanță din 25 martie. Cum să profiți de energiile profunde

Prima eclipsă din 2024 este o eclipsă parțială de Lună Plină în semnul Balanței. Această eclipsă pregătește terenul pentru o lucrare profundă în relații emoționale care va continua să se dezvăluie în următoarele 12 luni. Ne dezvoltăm ca indivizi, și în consecință, ne dezvoltăm și în parteneriatele noastre. Fiecare persoană pe care o întâlnim poate fi un oglindire într-un portal mai profund înăuntrul nostru care așteaptă să fie explorat.

Această eclipsă în Balanță ne cheamă să transformăm și să ne eliberăm de dinamici care nu ne mai servesc, în special când vine vorba de conexiunile noastre cu ceilalți.

Ritual de eclipsă de Lună plină în Balanță 2024

Vei avea nevoie de:

  • Un instrument de curățare a aurei la alegere
  • Lumânări
  • Meditație de predare către pace cosmică
  • Jurnal și pix

Instrucțiuni:

1.) Aprindeți lumânările pentru a seta atmosfera. Începeți prin curățarea câmpului aurei voastre folosind instrumentul ales. Pe măsură ce curățați, simțiți-vă liber să recitați următoarea afirmație: „Ma curăț de sus până jos. Mă curăț astfel încât să strălucesc. Îmi curăț inima, mintea, sufletul; mă curăț, astfel încât să fiu clar pentru a crește. Sunt lumină. Sunt ridicat. Sunt Unu. Sunt iubire. Sunt Lumină. Sunt în echilibru deplin.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.