Început de weekend tragic. Trei accidente grave în trei județe: zeci de persoane rănite și un mort

Trei accidente grave au avut loc vineri, 20 octombrie, în trei județe diferite. Mai multe persoane au fost rănite și un bărbat și-a pierdut viața.

20 oct. 2023, 21:07
Început de weekend tragic. Trei accidente grave în trei județe: zeci de persoane rănite și un mort
Trei accidente grave la început de weekend

Trei accidente grave au avut loc la începutul acestui weekend, în trei județe diferite. Zeci de persoane au fost rănite. S-a înregistrat și un deces.

Sibiu

Două microbuze destinate transportului de persoane s-au ciocnit violent, vineri după-amiază, în Sibiu, în intersecția dintre Strada Salzburg cu Calea Șurii Mici, la coborârea spre aeroport. ISU Sibiu transmite că în accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea, patru persoane au refuzat transportul la spital. La spital au fost duse în total 19 persoane, respectiv 11 femei și opt bărbați.

SAJ Sibiu a anunțat că șase persoane dintre cele transportate la spital au suferit traumatisme craniene, toracice, de coloană, brațe și picioare.

Citește și: Orășelul pitoresc, unde turiștilor le este interzis accesul! ”Au stricat drumurile, au făcut accidente”

Brașov

Tot vineri, pe DN 11, în județul Brașov, traficul a fost blocat din cauza unui accident în care au fost implicate patru mașini. Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Lunca Câlnicului. În accident au fost implicate patru mașini, iar trei persoane au fost evaluate din punct de vedere medical, acestea find conștiente.

Citește și: Titi Aur, despre soluția care ar putea reduce numărul de accidente mortale produse de șoferii drogați și beți

Constanța

ISU Dobrogea a anunțat că pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu, în care au fost implicate două autoturisme și autoutilitară. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, iar una a fost declarată decedată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Trei femei au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite. Trei bărbați au primit îngrijiri la fața locului și au refuzat să fie duși la spital.