Incident aerian la Cluj! Un avion a lovit un stol de păsări chiar înainte de aterizare

A fost panică la bordul unui avion care se pregătea să aterizeze la Cluj, după ce aeronava a lovit un stol de păsări. Incidentul a dus la o întârziere e aproximativ trei ore.

26 feb. 2021, 10:04
Incident aerian la Cluj! Un avion a lovit un stol de păsări chiar înainte de aterizare

Incident aerian la Cluj! Un avion a lovit un stol de păsări chiar înainte de aterizare

Pasagerii unui zbor pe ruta Hurghada – Cluj-Napoca au trecut prin momente de panică, joi, înainte de aterizare.

Aeronava a lovit un stol de păsări, chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj. În ciuda problemelor întâmpinate, piloții au reușit să aterizeze ȋn condiţii de siguranţă, conform Ziua de Cluj.

Au fost făcute verificări amănunțite de către o echipă tehnică, înainte ca aeronava să își continue drumul.

Ulterior, avionul urma să decoleze din nou către Hurghada. Pasagerii ce se pregăteau să se îmbarce pentru a merge în Egipt au fost nevoiți să aștepte câteva ore în aeroport.

„Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei.”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Accident neobişnuit în SUA. Un avion a aterizat de urgenţă şi a intrat într-o maşină

Un accident neobişnuit a avut loc pe o autostradă din SUA. Un șofer a trăit un coşmar, când s-a trezit cu un avion de mici dimensiuni care a aterizat chiar în fața lui, iar impactul a fost iminent.

Incidentul s-a petrecut în California și a fost provocat de o defecțiune apărută la motorul aparatului de zbor.

În pericol de prăbușire, pilotul a decis să aterizeze de urgență și a folosit pentru asta autostrada din apropiere. A încercat să evite mașinile, dar nu a reușit în totalitate, așa că a fost lovit în plin de unul dintre autoturisme.

Nimeni nu a fost rănit, iar traficul a putut continua pe celelalte benzi de circulație, scrie Digi 24.