Incident ARMAT pe Aeroportul din Los Angeles. Mai multe persoane au fost RĂNITE GALERIE FOTO

Mai multe persoane au fost rănite prin împuşcare în incidentul armat produs vineri în Aeroportul internaţional din Los Angeles, relatează CNN.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 17:19

Focuri de armă au fost auzite, vineri, în Aeroportul Internaţional din Los Angeles, unul dintre terminale fiind evacuat.

Poliţia a intervenit, vineri, în incinta Aeroportului Internaţional din Los Angeles (LAX), unde au fost auzite focuri de armă. În urma incidendului, trei persoane au fost rănite, între care numai una a fost luată la spital cu ambulanţa.În rândul răniţilor s-a numărat şi un poliţist al aeroportului, relatează CNN. Ulterior s-a aflat din surse citate de presa americană că respectivul agent ar fi murit din cauza rănilor suferite în urma atacului.

Potrivit postului KCAL/KCBS, incidentul a avut loc în Terminalul 3 al aeroportului, care a fost evacuat.
Conform postului tv CBS2, un bărbat care avea o armă automată a deschis focul la un punct de îmbarcare, în jurul orei 9.30 (19.30, ora României), după care a fost împuşcat de agenţi ai serviciilor de securitate.

Un pasager, Robert Perez, care se pregătea să urce într-un avion Virgin Air, martor la incidentul armat, a povestit că, după primele împuşcături, s-a produs panică, oamenii speriindu-se şi fugind care încotro. Apoi, personalul aeroportului i-a îndrumat către un autobuz şi astfel au ajuns la un terminal mai mic al aeroportului, ieşing astfel în siguranţă, relatează CNN.

Presupusul autor al atacului armat produs pe aeroportul din Los Angeles a fost arestat şi este rănit, după ce a deschis focul la un punct de îmbarcare al pasagerilor, relatează CNN.