Imagini şocante: Un austriac a lovit mortal, cu Hummer-ul, un poliţist maghiar VIDEO

Un poliţist a fost călcat intenţionat cu maşina. Incidentul s-a petrecut luna trecută în Ungaria, în apropiere de graniţa cu România, iar înregistrarea video a fost făcută publică de un site din Viena. Şoferul vinovat, un austriac, a lovit intenţionat un agent de poliţie maghiar care încerca să-l opreasscă. Poliţistul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 08:46

Se pare că imaginile au fost filmate de un prieten al ucigaşului – care îl însoţea în ziua incidentului. Potrivit presei maghiare, el ar fi obţinut pe înregistrare 50.000 de euro.

Austriacul se întorcea din România unde participase la o cursă off road. După ce a trecut graniţa în Ungaria, el a fost oprit de o patrulă de poliţie, pentru depăşirea vitezei. În loc să tragă pe dreapă, şoferul a călcat acceleraţia şi a lovit în plin un ofiţer.

Ceilalţi poliţşti au încercat să-l aresteze însă misiunea s-a dovedid desoebit de grea. Bărbatul s-a înaramt cu un cuţit şi s-a bătut cu oamenii legii ca să scăpe. A fost nevoie de intervenţia trecătorilor, pentru a-l imobiliza.

Şoferul ucigaş este închis acum în penitenciarul din Szeged. El mai are 28 de dosare penale, dintre care şi unul pentru atac armat.