Incident grav în Cluj. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10

Un incident grav s-a petrecut, joi, în Cluj-Napoca. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia.

01 iul. 2021, 17:03
Incident grav în Cluj. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10
Incident grav în Cluj. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10

Incident grav în Cluj. Potrivit primelor informaţii, bărbatul în vârstă de 65 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Mănăştur.

Incident grav în Cluj. Bărbat mort după ce a căzut de la etaj

Citeşte şi Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”

Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, iar medicii prezenţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră.

„Din primele informații, în jurul orei 13.45, poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la o persoană căzută de la etajul unui imobil din cartierul Mănăștur. În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 65 de ani, din Cluj-Napoca.

La fața locului au fost luate primele măsuri de salvare, însă, din nefericire, a survenit decesul bărbatului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cadrul acestuia fiind efectuate activități specifice de cercetare a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, potrivit monitoruldecluj.ro. 

Citeşte şi Tentativă de suicid la metrou. Circulaţie îngreunată pe M3