Incident grav într-o şcoală din Timişoara. Elevă cu nevoi speciale agresată de două colege în timp ce alt coleg filma şi se amuza

Imagini grav la Liceul Alimentar din Timișoara. O elevă de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost agresată de două colege. Incidentul grav a fost filmat de alt coleg, martor la eveniment, care se amuza. Conducerea liceului a aflat de la jurnalişti despre incident. 

08 iun. 2021, 15:49
Incident grav într-o şcoală din Timişoara. Elevă cu nevoi speciale agresată de două colege în timp ce alt coleg filma şi se amuza

Incident grav într-o şcoală din Timişoara. O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de două colege în timp ce alt băiat, martor al agresiunii, filma şi se amuza. Scenele s-au petrecut luni într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara, potrivit tion.ro. Toţi cei implicaţi sunt elevi în calsa a IX-a.

În înregristrare se vede cum eleva de 15 ani este ținută pe un scaun, în timp ce colegele ei o agresează. La un moment dat, una dintre agresoare o trage de păr pe fata de 15 ani, în timp ce cealaltă o ține de mâini. Spre finalul filmării se vede şi cum victima primeşte şi o palmă peste faţă.

Întreaga scenă s-a petrecut într-o sală de curs în care mai erau prezenţi şi alţi elevi. Unul dintre aceştia a filmat agresiunea şi se amuza de cele întâmplate.

Mama fetei agresate spune că nu înțelege cum s-a putat întâmpla așa ceva într-un liceu din Timișoara și de ce elevii sunt nesupravegheați.

„Știu doar că e maltratată fiică-mea. Nu mi-a povestit nimic, e o fire mai tăcută, e cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic. Astăzi am aflat, atâta știu că una din fete are 18 ani și mai e o fată de 15 ani. (…) Fata este în clasa a IX-a, asta s-a întâmplat în laborator, nu înțeleg unde a fost profesoara, de ce sunt nesupravegheați. Îi e și frică la fată să îmi spună, pentru că au amenințat-o, nici nu vrea să-mi spună. (…) Astăzi am primit filmulețele, le-a primit și fiica mea cea mare. Ne-am făcut griji foarte mari pentru fata mică de 15 ani”, a spus mama copilei agresate pentru Tion.

Conducerea școlii a aflat de la jurnalişti despre cele întâmplate.

Citeşte şi: Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit

Bătaie cu pumni și picioare între două eleve de liceu în Bucureşti

Un alt incident grav s-a petrecut într-un liceu din cartierul Rahova din Bucureşti. Două adolescente, una în clasa a IX-a şi alta din clasa a XI-a s-au luat la bătaie pe stradă din cauza unui băiat.

Agresoarea a așteptat-o pe victimă imediat după ce s-au încheiat orele și a lovit-o cu pumnii și picioarele, potrivit Antena 3. Fata a mers acasă și le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, iar aceştia vor depune plângere la Poliţie.

Citeşte şi: Sorin Cîmpeanu despre cazul elevului care s-a aruncat pe fereastră: „Este inadmisibil. Copilul a fost chinuit și în alte rânduri și nimeni nu a făcut nimic”