Incident grav pe aeroportul din Baia Mare. O studentă a fost trântită la pământ de un paznic

Incident grav pe aeroportul din Baia Mare. O studentă a fost agresată de paznic. Culmea, totul s-a petrecut chiar în timp ce tânăra încerca să joace rolul de jurnalist, la simularea unui accident aviatic. Se pare că paznicul nu a fost informat de exerciţiu şi a trântit-o la pământ pe fată, în momentul în care aceasta a vrut să intre în incinta aeroportului.

RomaniaTV.net
07 apr. 2014, 14:23
Incident grav pe aeroportul din Baia Mare. O studentă a fost trântită la pământ de un paznic

„Paznicul a venit aşa printre ambulanţe şi m-a luat aşa de mijloc şi m-a dat de pietriş. După care, m-a luat de geacă şi mi-a zis să ies afară. A fost ca o practică pentru noi. Ni s-a zis chiar să sărim gardurile ca să ajungem la faţa locului”, a povestit Anitta Kovacs, tânără agresată.

Potrivit România TV, studenta participa împreună cu alţi colegi la simularea unui accident aviatic. Încercând să joace rolul de jurnalistă, ea a fost agresată de agentul care se ocupa cu paza aeroportului.

Tânăra a primit îngrijiri medicale în incinta aeroportului de la un echipaj SMURD.

„Părerea mea este că atât studenta cât și agentul si-au intrat prea bine în rol. Nici nu a fost informat despre acel permis de unica folosinţă. Realismul a fost dus un pic mult prea departe”, a declarat Traian Brad, director adjunct Aeroportul Internațional Baia Mare.

Studenta susţine că va depune plângere împotriva agentului care a lovit-o.