Incident halucinant în Caraș-Severin! Un bărbat a fost găsit mort, după ce s-a învelit cu o pătură electrică

Un bărbat dat dispărut în urmă cu câteva zile de vecini a fost găsit mort în casă. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de oamenii legii parțial carbonizat, în zona picioarelor. Moartea bărbatului a fost provocată de o pătură electrică.

16 mai 2023, 12:25
Incident halucinant în Caraș-Severin! Un bărbat a fost găsit mort, după ce s-a învelit cu o pătură electrică
Incident halucinant în Caraș-Severin! Un bărbat a fost găsit mort, după ce s-a învelit cu o pătură electrică

Un bărbat a fost găsit mort, după ce s-a învelit cu o pătură electrică. După ce nu l-au mai văzut câteva zile bune, vecinii bărbatului de 72 de ani au intrat în panică și au alertat autoritățile.

Citește și Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident

Un bărbat a fost găsit mort, după ce s-a învelit cu o pătură electrică

În urma apelului acestora la 112, polițiștii din Caransebeș au pornit în căutarea bărbatului de 72 de aci, care în cele din urmă a fost găsit  parţial carbonizat, în zona picioarelor, după ce acesta s-a învelit cu o pătură electrică.

”În data de 15.05, în jurul orelor 16.45, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată că un bărbat în vârstă de 72 de ani din Obreja nu ar fi fost văzut de câteva zile. Bărbatul în cauză a fost găsit în locuinţa acestuia, decedat, parţial carbonizat în zona picioarelor, fiind acoperit peste picioare cu o pătură electrică”, au transmis marţi, reprezentanții IPJ Caraş-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului.

Poliţiștii Municipiului Caransebeş au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum s-a produs nenorocirea.

Bărbat mort după ce a fost atacat de o găină agresivă

Un bărbat a fost ucis de o găină din rasa brahma, o rasă cunoscută pentru agresivitatea sa. Găina l-a lăsat într-o baltă de sânge. Bărbatul suferea şi de cancer, dar acesta era în remisie în momentul atacului.

Olandezul Jasper Kraus a fost găsit într-o baltă de sânge în locuința sa din oraşul irlandez Roscommon, după ce a fost atacat de o găină din rasa brahma. În urma anchetei, s-a stabilit faptul că moartea a survenit pe fondul sângerării masive provocate de rănile de la piciorul stâng.

În dimineața atacului, fiica bărbatului a fost la cumpărături și când a ajuns la casa tatălui ei, l-a găsit dormind, scrie Irish Mirror. I-a lăsat cumpărăturile şi a plecat la locuinţa ei. La scurt timp, a fost contactată de chiriaşul care locuia în casă cu tatăl ei, care i-a dat vestea că acesta a murit. Femeia s-a întors la locuinţa tatălui şi l-a găsit într-o baltă de sânge. De asemenea, a observat dâra de sânge lăsată de găină până la coteţ, dar şi faptul că pasărea avea sânge pe gheare.

Paramedicii ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar manevrele lor au fost zadarnice. Bărbatul a suferit în trecut de cancer, iar în momentul atacului se afla sub tratament medicamentos, boala fiind în remisie.

Găina agresivă o atacase anterior şi pe nepoata bărbatului.

Medicul care a efectuat autopsia bărbatului a precizat că „circumstanțele morții au fost neobișnuite”.

Citește și Un tânăr a murit şi o femeie este rănită, după ce un tren s-a ciocnit cu o maşină în Harghita