Incident halucinant la o grădiniță din Alexandria! Un băiețel de trei ani a fost lovit de educatoare

Nici bine nu a început anul școlar că au și apărut primele cazuri de violență! Un băiețel în vârstă de trei ani a fost lovit de educatoarea sa într-o grădiniță din Alexandria.

19 sept. 2023, 13:02
Incident halucinant la o grădiniță din Alexandria! Un băiețel de trei ani a fost lovit de educatoare
Incident halucinant la o grădiniță din Alexandria!

Incident halucinant la o grădiniță din Alexandria! Incidentul halucinant a ieșit la iveală, după ce mama copilului a făcut plângere la poliție împotriva cadrului didactic.

Citește și Tragedie în Galați înainte de prima zi de școală. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta și i-ar fi intrat ghidonul în gât

Incident halucinant la o grădiniță din Alexandria!

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului a fost sesizată de către o femeie, din localitate, despre faptul că fiul ei ar fi fost lovit de un cadru didactic, în timp ce se afla la grădiniță”, au transmis polițiștii din Alexandria.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică și polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Oamenii legii spun că din primele verificări a reieșit faptul că, în timpul activităților educative, copilul de trei ani ar fi fost lovit de către o profesoară de învățământ preșcolar la grupa din care face parte.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Christian Sabbagh şi-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială

Christian Sabbagh este fericitul tătic a patru copilaşi pe care-i iubeşte până la cer şi înapoi. Prezentatorul de la Kanal D are doi copii din fostele căsnicii, pe Yasmine Anne-Marie și Eduard, iar cu actuala soție îi are pe Georges și pe Anais.

Prezentatorul TV recunoaşte, însă, că din cei patru copii, Georges are parte de o atenţie şi de o îngrijire aparte, şi asta întrucât micuţul suferă de o tulburare din spectrul autist. Creşterea unui copil cu o astfel de afecţiune este „o luptă grea și costisitoare„, susține jurnalistul.

El și soția lui, Iulia, l-au înscris pe Georges la o grădiniță specială, unde există terapeuți specializaţi în această afecţiune care îl ajută să se dezvolte cât mai normal cu putinţă.

„Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi, el este numărul unu pentru noi în acest moment. Este înscris la o grădiniță privată unde sunt specialiști, terapeuți care se ocupă de recuperare și deja vedem rezultatele. Este o luptă grea și costisitoare, chiar dacă gradul lui de afectare este unul ușor. Copiii cu autism sunt speciali, au o sensibilitate aparte.

Părinților le-aș spune să nu renunțe, să caute soluții, să întrebe specialiști, să apeleze la ONG-uri, asociații care fac lucruri extraordinare. Să se informeze, să caute ajutor specializat, să comunice cu alți părinți aflați în aceeași situație și să identifice cele mai bune soluții pentru copilul lor„, spune Christian Sabbagh pentru viva.ro

Citește și FOTO Cum arată acum cel mai puternic copil din lume. Mini Hulk este de nerecunoscut după ce a renunțat la greutăți