Incident halucinant la Suceava. Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare

Săptămâna Mare a început cu un incident tragic la Suceava. Un tânăr în vârstă de 19 ani a decis să își încheie socotelile cu viața, chiar la începutul Săptămânii Patimilor.

10 apr. 2023, 22:50
Incident halucinant la Suceava. Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare

Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare. Incidentul șocant a avut loc luni dimineață în localitatea suceveană Todirești.

Citește și Al doilea martor al accidentului provocat de Monica Odagiu rupe tăcerea. Cum s-a produs tragedia

Un băiat de 19 ani a fost găsit spânzurat de tatăl său, chiar în Săptămâna Mare

Tânărul a fost găsit spânzurat în casa părintească în jurul orei 04.00 de către tatăl său.

Speriat, bărbatul și-a scos fiul din ștreang și a sunat imediat la 112, însă, din păcate, echipajul medical care a sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr și a constatat decesul acestuia.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Tatăl băiatului este în stare de șoc și nu își explică ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem, mai ales că din ce știe el acesta nu ar fi avut probleme.

Zilele următoare, bărbatul urmează să fie audiat de polițiști.

Din primele informații, anchetatorii care au efectuat cercetări la fața locului au transmis că nu au descoperit urme de agresiune pe trupul tânărului.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei.

În urma acestui incident tragic, IPJ Suceava a deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Tată și fiul său de un an, găsiți spânzurați în apartament

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

„Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament”, se menţionează în comunicatul celor de la IPJ Alba.

Ușa de acces de la apartament era blocată din interior, așa că oamenii legii au reușit să pătrundă în apartament prin forțarea ei. Acolo i-au găsit pe tată și pe fiul lui spânzurați.

O echipă complexă formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale a ajuns la fața locului și a efectuat cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Citește și Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii