Incident în aeroportul Otopeni: O tânără de 40 de ani și-a tăiat venele într-o toaletă

Scene cutremurătoare pe Aeroportul Otopeni! O tânără a fost găsită cu venele tăiate. Autoritățile au fost sesizate cu privire la acest caz.

01 apr. 2023, 12:25
Incident în aeroportul Otopeni: O tânără de 40 de ani și-a tăiat venele într-o toaletă
Accident grav în Drobeta-Turnu Severin

UPDATE incident Otopeni: ”La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 11:35, Serviciul de Poliţie Transporturi Aeriene Henri Coandă a fost sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, în toaleta din incinta terminalului Plecări a Aeroportului Otopeni, a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezentând multiple plăgi la nivelul gâtului şi antebraţelor, aceasta fiind transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca”, a transmis, sâmbătă, IPJ Ilfov-.

 

Incident groaznic în incinta Aeroportului Otopeni din București. O tânără de circa 30 de ani a fost găsită cu venele tăiate, într-o toaletă. De asemenea, ea are o tăietură și în jurul gâtului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care tânăra a fost rănită, iar una dintre ipotezele luate în calcul este cea a unei tentative de suicid.

Citeşte şi

Greşeala majoră pe care o fac românii când cumpără carnea de miel: când şi de ce devine toxică. Ce spun specialiştii şi la ce trebuie să aveţi grijă
Potrivit unor surse, tânăra s-ar fi blocat într-o cabină din toaletă, acolo unde şi-a provocat tăieturi pe mâini. Salvatorii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-i acorda primele îngrijiri.

Citeşte şi

CONCEDIU DE ODIHNĂ 2023. Până la ce dată se pot recupera zilele libere pe care nu le-aţi luat în 2022