Incident în centrul Capitalei: Un vatman a fost ÎNJUNGHIAT de un şofer după o altercaţie în trafic

Un vatman a fost înjunghiat, joi, în zona Budapesta din Capitală, după ce a avut o altercaţie în trafic cu un şofer care mergea cu autoturismul pe linia de tramvai, informează România TV.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 14:18
Incident în centrul Capitalei: Un vatman a fost ÎNJUNGHIAT de un şofer după o altercaţie în trafic

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, citaţi de Mediafax, şoferul a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal.

Conflictul a degenerat ulterior, iar şoferul a scos un cuţit şi l-a tăiat la antebraţ pe vatman.

„Bărbatul va fi operat. Are o plagă tăiată care a afectat muşchii. Nu au fost efectate vase de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica. Potrivit lui Bica, vatmanul va fi operat în cursul serii de joi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Cantemir, iar vatmanul are o plagă înjunghiată la mâna dreaptă.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, pentru că vatmanul nu a vrut iniţial să fie transportat la spital, întrucât nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. După sosirea unui coleg al său, vatmanul a fost dus la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde îi va fi cusută plaga.

Potrivit poliţiştilor, agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins deocamdată.