Incident la Guvern: mai mulţi revoluţionari au încercat să intre în Palatul Victoria

Aproximativ 20 revoluţionari au încercat să intre în sediul Guvernului, informează RTV. Ei au blocat una dintre intrări şi s-au certat cu jandarmii.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 11:04

Revoluţionarii îi cer premierului Emil Boc să fie retrasă legea 410, care a lovit şase categorii sociale de cetăţeni ale României, printre care şi revoluţionarii.

Ne-am strâns în această piaţă să protestăm pentru această nemernicie pe care o fac aceşti conducători. Dacă este criză cum ni se spune la televizor să fie criză pentru toată lumea. Noi avem salarii de 5-6 milioane şi ne-au luat şi acest drept. Nu mai avem cu ce să ne plătim băncile, nu mai avem nicio speranţă. Noi care am adus democraţia am fost păcăliţi, nu există democraţie„, a spus Teodor Drăghici, preşedintele Sindicatul Revoluţionarilor.

Aproximativ 2o revoluţionari au încercat să intre în Guvern. S-au aşezat în genunchi pentru a cere accesul în Guvern. Şase dintre ei au reuşit, formându-se o comisie.

Este vorba de un protest organizat al revoluţionarilor între orele 9.00 şi 17.00. Am avut aproximativ 20 de persoane care nu au înţeles care este locul de desfăşurare al acestui protest. Au mers la intrarea principală la Guvern, s-au aşezat pentru câteva minute în genunchi. Li s-a explicat faptul că locul de desfăşurare al protestului este în altă parte. Ulterior au intrat în grupul celorlaţi protestatari. Revoluţionarii şi-au manifestat în mod organizat nemulţumiruile, nu putem spune că au fost agresivi cu jandarmii„, a spus Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

 


loading...
Partenerii noștri