Incident la Judecătoria Craiova. Un tânăr a încercat să introducă un cuţit în instituţie

Un tânăr din Craiova a încercat să între în sediul Judecătoriei deși deținea un cuțit tip briceag. Acesta a fost interceptat de jandarmii din serviciul de pază care i-au verificat geanta.   

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 10:35
Incident la Judecătoria Craiova. Un tânăr a încercat să introducă un cuţit în instituţie

Incidentul s-a produs marți, în jurul orei 09.00. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în serviciul de pază la sediul Judecătoriei Craiova, au depistat, la intrarea în instituţie, un tânăr ce avea asupra sa un cuţit.

Citește și: Incident REVOLTĂTOR în judeţul Timiş! Poliţist atacat cu cuţitul fiindcă i-a atras atenţia unui bărbat să poarte masca

Subofiţerii au observat că tânărul care a intrat în holul Judecătoriei Craiova avea asupra sa o geantă de umăr. L-au oprit și l-au întrebat dacă deţine arme sau obiecte interzise la deţinere, însă tânărul de 23 ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, a spus că nu are astfel de lucruri.

În urma controlului, aceștia au descoperit în geantă un cuțit de tip briceag, în lungimea totală de aproximativ 20 de centimetri. Din această cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”. Documentele urmează să fie înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.