Incident la turneul lui Ion Ţiriac, de la Madrid: O jucătoare de top s-a enervat: E lipsă de respect!

În timpul meciului de tenis dintre Carla Suarez Navarro şi Julia Goerges, din optimile de finală ale turneului de la Madrid, pe ecranele din arenă au fost difuzate secvenţe de la partida de fotbal Juventus - Real Madrid, care se disputa în acelaşi timp la Torino, în semifinalele Ligii Campionilor.

06 mai 2015, 12:38
Incident la turneul lui Ion Ţiriac, de la Madrid: O jucătoare de top s-a enervat: E lipsă de respect!

Iubitorii de sport din Madrid au fost puşi marţi seara într-o mare dilemă, având de ales între a urmări turneul de tenis patronat de Ion Ţiriac, care se desfăşoară în capitala Spaniei, sau meciul Realului, de la Torino, din semifinalele Champions League.

Citeşte şi IRINA BEGU, performanţă senzaţională la Madrid. S-a CALIFICAT în sferturile de finală

Organizatorii turneului de tenis au încercat să împace ambele opţiuni, iar în pauzele meciului dintre Carla Suarez Navarro şi nemţoaica Julia Goerges au difuzat pe ecranele din arenă secvenţe de la meciul de fotbal (vizibile după secunda 36 a clipului de mai jos).

Navarro a câştigat meciul cu 6-3, 7-5, dar asta n-a împiedicat-o să-şi exprime nemulţumirea: „Este lipsă de respect! Când mergi la un meci de fotbal nu vezi pe ecrane că se dau meciuri de tenis„, a spus iberica.