Incident şocant în Cluj: Un bărbat a fost muşcat grav de o haită de câini în curtea unei firme

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Cluj-Napoca a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost muşcat de mai mulţi câini chiar în curtea societăţii la care lucra.

RomaniaTV.net
08 feb. 2015, 18:35
Incident şocant în Cluj: Un bărbat a fost muşcat grav de o haită de câini în curtea unei firme

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, când pe numărul de apel unic 112 a fost primită o informare referitoare la acest incident, potrivit Agerpres.

La sediul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca a avut loc un incident, un bărbat fiind muşcat de mai mulţi câini. Cercetările sunt încă în derulare şi nu s-a stabilit încă cu exactitate numărul lor şi dacă aparţineau sau nu firmei respective. Din verificări a reieşit că bărbatul a fost muşcat în timp ce traversa curtea societăţii„, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca, unde a fost operat, rănile sale de la nivelul membrelor inferioare şi al mâinilor fiind destul de grave. Cercetările se desfăşoară şi sub aspectul verificării normelor de siguranţă muncii. În acest caz poliţiştii au anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj pentru a se stabili dacă accidentul a fost sau nu unul de muncă.