Incident ŞOCANT într-o comună din Iaşi: Ce i-a făcut un FRATE proprie sale SURORI în timp ce mama nu era ACASĂ

Un caz şocant a uimit locuitorii unei comune din Iaşi. Astfel, un tânăr de 19 ani întreţinea relaţii sexuale cu propria sa soră, de doar 12 ani, în timp ce mama se afla la muncă. Cei doi au fost prinşi de o mătuşă, ca apoi tânărul să fie dat pe mâna poliţiei.

RomaniaTV.net
07 apr. 2014, 16:55
Incident ŞOCANT într-o comună din Iaşi: Ce i-a făcut un FRATE proprie sale SURORI în timp ce mama nu era ACASĂ

O femeie din localitatea Horleşti, care îşi creştea singură cei doi copii, de când soţul i-a murit, a descoperit cum fiul ei, un tânăr de 19 ani, întreţinea de peste un an de zile relaţii sexuale cu propria sa soră, o minoră de doar 12 ani, potrivit Bzi.

Citeşte şi Un elev a ajuns de urgenţă la spital după ce colegii i-au făcut o farsă cu etnobotanice

Imediat ce a aflat, mama a vrut să păstreze secretul, dar o asistentă socială din localitate a aflat şi l-a dat pe mâna poliţiei. Astfel, băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul serii de duminică, fiind acuzat de act sexual cu un minor.

Inedit este faptul că adolescentul nu înţelege gravitatea faptelor sale, iar atunci când poliţiştii l-au arestat el se afla la calculator şi asculta muzică. Copila spune că nu a fost ameninţată în niciun fel, însă poliţia crede că din cauza vârstei nu a conştientizat că întreţinerea de relaţii sexuale cu propriu frate este un lucru nou.

Citeşte şi A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA

Legătura celor doi nu ar fi fost descoperită dacă o mătuşă nu i-ar fi surprins în timpul actului sexual. Fata este în prezent consiliată de psihologi, în timp ce băiatul se află în închisoare.