Femeie din Constanța, tăiată pe față în sala de judecată de concubin care a profitat de o „eroare” din lege

La Constanța, joi, a avut loc un incident sângeros. O femeie a fost atacată, chiar în sala de judecată, chiar de fostul ei concubin, în timp ce se aflau la un proces.

23 iun. 2022, 19:30
Femeie din Constanța, tăiată pe față în sala de judecată de concubin care a profitat de o „eroare” din lege

Nefericitul eveniment a avut loc într-o sală a Tribunalului Constanța. Atacatorul se află în custodia polițiștilor și urmează să fie cercetat de către organele competente.

Victima de la Constanța are 33 de ani, atacatorul 44

„În cursul zilei de joi, 23 iunie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Citește și: Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scene şocante într-o localitate din Constanţa

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi

,,Joi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanţa, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei.

În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

Citește și: Accident mortal lângă Constanţa. Şoferul vinovat a fost încătuşat după ce a încercat să fugă

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Cum a fost posibil acest incident

Totul s-a întâmplat, în ce  victima și agresorul ei își disputau custodia copilului pe care îl aveau împreună. Bărbatul de 44 de ani nu avea voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de fosta lui iubită, de locuință sau de locul de muncă, excepția fiind sala de judecată.

Tocmai de această scăpare s-a folosit bărbatul care a atacat-o pe femeie chiar în fața magistraților. El a fost încătușat, dus la audieri, cel mai probabil va fi arestat pentru 30 de zile.

Nu este pentru prima dată când o amenință, pe rețelele de socializare, bărbatul făcea liveuri în care anunța că o va ataca atât pe femeie, cât și pe mama acesteia.

Bărbatul va fi arestat cel mai probabil pentru 30 de zile. Dacă se constantă că avea discernământ poate fi acuzat chiar de tentativă de omor.


loading...
Partenerii noștri