Incident ŞOCANT la locul de joacă. Un băiat de 13 ani a alergat cu TOPORUL mai mulţi copii şi adulţi

Un minor a alergat cu un topor mai mulţi copii, dar şi adulţi. Totul s-a petrecut în apropierea unui loc de joacă. Băiatul de 13 ani a vrut să-şi lovească un coleg de şcoală, dar pentru că nişte trecători au intervenit, i-a atacat şi pe aceştia.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 06:07
Incident ŞOCANT la locul de joacă. Un băiat de 13 ani a alergat cu TOPORUL mai mulţi copii şi adulţi

Incidentul s-a petrecut în apropierea unui loc de joacă din Cartierul Ostroveni. Băiatul de 13 ani a vrut să lovească cu toporul şi cuţitul un coleg de şcoală, moment în care câţiva trecători au intervenit. Potrivit adevarul.ro, supărat, adolescentul a început să-i ameninţe şi pe aceştia, aşa că oamenii s-au văzut nevoiţi să sune la Poliţia Locală pentru a cere ajutor.

„Minorul de 13 ani a ameninţat şi alergat cu toporul mai multe persoane, printre care şi câţiva copii aflaţi la locul de joacă. Din câte am înţeles, acesta a dorit să se răzbune după ce mai mulţi colegi de şcoală l-ar fi jignit. După ce a fost prins, băiatul a fost condus la sediu pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Valentin Dumitrescu, angajat al Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, Departamentul Intervenţii.

De la poliţie, atacatorul a fost condus şi la spital întrucât are nişte probleme de sănătate. În urma acestui incident, doar bunica băiatului a fost amendată cu 1000 de lei.

VEZI ŞI: Cel mai mare loc de joacă pentru copii, inaugurat în Bucureşti