Moment tragic în familia prezentatoarei Iuliana Tudor. „A ales să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei” VIDEO

Iuliana Tudor trece printr-un moment de profundă durere și tristețe, în urma pierderii mamei sale. Trecerea în neființă a Elenei Tudor a fost anunțată de către vedeta de televiziune pe 13 noiembrie, lăsând o umbră de tristețe asupra comunității online și a celor care au cunoscut-o pe prezentatoarea de televiziune.

13 nov. 2023, 10:15
Moment tragic în familia prezentatoarei Iuliana Tudor. „A ales să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei” VIDEO
Moment tragic în familia prezentatoarei Iuliana Tudor. "A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei"

Moment tragic în familia prezentatoarei Iuliana Tudor. Descrierea prezentatoarei TV o prezintă pe mama sa ca pe o „luptătoare pentru viață”, iar mesajul transmite că aceasta a abordat viața cu demnitate. Decesul survenit brusc, în urma unui stop cardiac, adaugă un element de șoc și neașteptare acestei triste vești.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur”, a transmis Iuliana Tudor.

Citeşte şi: Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen

Prezentatoarea TV şi- a descris mama sa ca pe un „om-lumină”, o ființă specială care și-a trăit viața cu demnitate și iubire, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. „A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David”, a mai adăugat Iuliana Tudor într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Iuliana Tudor le mulțumește celor care au transmis gânduri bune și mesaje de condoleanțe. Mesajul se încheie cu o rugăciune pentru sufletul mamei sale și convingerea că va rămâne în permanență în viețile celor pe care i-a ocrotit și iubit atât de mult. „Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! Dumnezeu să o odihnească!”, a încheiat Iuliana Tudor.

Citeşte şi: Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”