Incident șocant la o școală din Cluj. Un polițist a lovit un elev în cancelarie. Agentul bătăuș a fost chemat să le explice copiilor cum să se comporte în timpul orelor

Incident șocant la o școală din localitatea Bonțida, județul Cluj. Un elev a fost lovit chiar de către polițistul care a fost chemat să le explice copiilor cum să se comporte în timpul orelor.

14 oct. 2022, 16:49
Incident șocant la o școală din Cluj. Un polițist a lovit un elev în cancelarie. Agentul bătăuș a fost chemat să le explice copiilor cum să se comporte în timpul orelor

Elevul s-a plâns că a fost lovit de către polițist chiar în cancelaria școlii din comuna Bonțida, județul Cluj. Polițistul bătăuș se afla împreună cu alți colegi la școala respectivă pentru ai învăța pe copii să se comporte în timpul orelor, dar și în afara acestora.

Citește și Un șofer s-a aruncat în râul Olt ca să scape de polițiști. Bărbatul a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor

În timp ce oamenii legii le prezentau copiilor care este conduita pe care ei trebuie să o respecte, un profesor le-a solicitat ajutorul în cazului unui elev de la o altă clasă care perturba ora.

Agentul bătăuș a uitat de motivul pentru care se afla în școala respectivă și după ce a ajuns în cancelarie i-a aplicat o corecție elevului gălăgios.

După ce a ajuns în clasă, băiatul s-a plâns că a fost lovit de polițist în zona feței, iar un echipaj medical care s-a prezentat la fața locului l-a consultat pe copil.

Incidentul ar fi pornit de la un pix pe care elevul l-ar fi cerut colegilor săi.

În urma acestui eveniment, reprezentanții IPJ Cluj au transmis că vor face verificări interne.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Cluj.

Citește și Polițiștii din Vaslui s-au făcut de râs după ce au reținut permisul unui șofer care avea alcoolemia certificată zero: ”Ce să facem dom’le, ceasul rău, pisica neagră”