Incident penibil la orele online. Un profesor s-a prezentat doar în lenjerie intimă

Un profesor de la Școala Centrală din Capitală s-a afișat la orele online doar în lenjerie intimă. În urma acestui incident, părinții au depus plângere la Ministerul Educației.

26 feb. 2021, 09:56
Incident penibil la orele online. Un profesor s-a prezentat doar în lenjerie intimă

Incident șocant la orele online. Un profesor de la Școala Centrală din Capitală s-a prezentat în fața elevilor, la orele online, în lenjerie intimă. Părinții elevilor au depus plângere la Ministerul Educației, la Inspectorat și la școală, conform Digi24.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a trimis corpul de control la Școala Centrală. Conform sursei citate, profesorul a intrat în concediu fără plată. Mai mult decât atât, părinții au declarat că profesorul obișnuiește să jignească elevii constant.

Citește și: Ministrul Educaţiei, despre Evaluarea Naţională şi Bac 2021 în pandemie: Ştacheta trebuie coborâtă inteligent în acest an

Incident ȘOCANT la orele online. Ministrul Educației susține că ministerul are în vedere acest caz, iar profesorul nu se află la primul caz, la prima abatere. Acesta a adăugat că plângerea este în anchetă la nivelul inspectoratului și a corpului de control, iar acest exemplu este unul regretabil care trebuie să beneficieze de măsuri în consecință.

”În calitate de ministru, n-o să mă antepronunț înainte de finalizarea anchetei. După finalizare, o să mă raportez la maximul de sancțiuni permise de cadrul legal, e cel stabilit în Parlament. Oricât de mult ne-am dori să-l forțăm, suntem obligați să respectăm legea până îl schimbăm”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală. Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecintă”, a mai spus Cîmpeanu.