Un tânăr de 27 ani şi-a dat foc şi s-a aruncat de pe un bloc din cauza unei iubiri neîmpărtășite

Încă o tragedie în România. Un tânăr de 27 de ani din Negreşti, judeţul Vaslui, şi-a pus capăt zilelor după o decepţie în dragoste. Alexandru avea o relaţie cu o fată pe care o iubea nespus, doar că aceasta voia să se despartă de el. Mai mult, acesta o văzuse alături de alt bărbat şi între ei s-a iscat o ceartă. Nu s-a împăcat cu ideea că o va pierde şi a recurs la un gest tragic.

09 nov. 2022, 14:24
Un tânăr de 27 ani şi-a dat foc şi s-a aruncat de pe un bloc din cauza unei iubiri neîmpărtășite

Alexandru avea doar 27 de ani şi lucra ca taximetrist. Noaptea trecută, tânărul a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod mai puțin obișnuit. Conform unor surse citate de vremeanoua.ro, Alexandru s-a urcat pe un bloc de locuințe din zona străzii Unirii, și-a dat foc, apoi s-a aruncat în gol. Sosiți la fața locului, salvatorii nu au putut decât să constate decesul.

„În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat.

În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentații IPJ Vaslui.

Potrivit cunoscuţilor, Alexandru era îndrăgostit de o fată care lucra în zona respectivă. Cu o zi înainte de a-şi pune capăt zilelor, Alexandru s-ar fi întâlnit cu tânăra pe care o iubea şi i-ar fi dat un cadou pentru ziua ei. El i-ar fi spus tinere că s-ar putea ca de ziua ei „să nu mai fie în viață”.

Citeşte şi: Cum a fost umilit și bătut un elev de 14 ani de colegii de clasă de la o școală din Pitești

„Avea o relație cu această fată de mai multă vreme, dar ea nu mai voia să fie cu el. În ultima săptămână se vedea că este depresiv, prin modul în care vorbea și se comporta. Era abătut și trist. Într-o seară am băut împreună o cafea și mi-a povestit că și-a sunat iubita în urmă cu câteva nopți și i-a cerut să se întâlnească. Ea l-a refuzat, pe motiv că abia a făcut baie și că nu mai iese în stradă. Stătea împreună cu un amic în mașină și a văzut-o pe fată cu un alt tânăr, îndreptându-se spre Parpanița. A așteptat-o până s-a întos acasă și între cei doi a izbucnit o ceartă. La un moment dat în discuțiile dintre cei doi a intervenit și tânărul cu care fata plecase. S-au luat la bătaie. Într-un final au plecat fiecare acasă, dar vă închipuiți suferința lui, întrucât chiar o iubea pe fata aceasta”, a povestit un apropiat al tânărului.

Citeşte şi: Şofer de taxi, găsit mort la volan în Bucureşti

După câteva ore, Alexandru și-a dat foc, apoi s-a aruncat în gol, de pe un bloc de locuințe din centrul oraşului.

Oamenii din Negrești povestesc că familia tânărului de 27 de ani a mai trecut printr-o tragedie. Tatăl lui s-a sinucis. „Cu câțiva ani înainte, tatăl lui s-a spânzurat, ceeea ce a însemnat o mare nenorocire în familia lor. Poate l-a marcat și asta. Apoi, el își cumpărase o casă în localitate și se întreținea de unul singur, fiind taximetrist”, a povestit un cunoscut.