Incident grav în Arad! 13 persoane au fost implicate într-un accident dintre microbuz și o mașină. Cinci oameni au ajuns la spital

Un incident grav a avut loc duminică dimineață după ce un microbuz în care se aflau opt persoane a fost implicat într-un accident rutier cu o mașină în care erau persoane. Cinci persoane între care și 3 copii au fost duși de urgență la spital.

18 dec. 2022, 13:18
Incident grav în Arad! 13 persoane au fost implicate într-un accident dintre microbuz și o mașină. Cinci oameni au ajuns la spital
13 persoane au fost implicate într-un accident dintre microbuz și o mașină

Incident grav în Arad! 13 persoane au fost implicate duminică dimineață într-un accident care s-a produs în urma ciocnirii unui microbuz cu o altă mașină.

Citește și Fata cu brațele amputate în accidentul din Pașcani a primit o nouă șansă la o viață normală. Medicii au reușit să îi salveze membrele

Incident grav în Arad

Accidentul dintre micorbuzul în care se aflau opt persoane și mașina în care erau alte cinci, s-a produs la marginea oraşului Pecica, pe DN7 în zona nodului rutier cu autostrada A1.

În urma impactului, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentul de Pompieri Arad, dar și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. În sprijinul echipajelor de intervenție au fost solicitate alte două echipaje SAJ și SVSU Pecica cu o autospecială de stingere.

Cinci victime între care și trei copii au fost transportate de urgență la spital, au transmis reprezentanții ISU Arad.

”SMURD TIM Arad a transportat un adult și un minor (cod galben medical); un echipaj SAJ a transportat un adult și un minor (cod galben medical); un echipaj SAJ a transportat un adult (cod galben medical). Restul persoanele implicate în accident nu necesită transport la spital. Pompierii voluntari ai SVSU Pecica au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, au transmis cei de la ISU Arad.

Timp de zeci de minute traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe un sens. Conform Centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române circulaţia în zonă a fost reluată în jurul orei 12,30.

Citește și Planul Roşu de Intervenție, activat la Iași în urma unui accident! Un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat la Pașcani. 27 de oameni au fost răniți