Incident violent în Capitală! Un șofer STB i-a blocat pe călători în autobuz și a snopit în bătaie un livrator de mâncare – VIDEO

Incident violent în Capitală, în zona Mihai Bravu! Șoferul unui autobuz STB a început să ia la bătaie un curier aflat pe bicicletă.

12 apr. 2022, 21:11
Incident violent în Capitală! Un șofer STB i-a blocat pe călători în autobuz și a snopit în bătaie un livrator de mâncare – VIDEO

Întregul incident a fost filmat în Sectorul 2 din București. Călătorii de pe linia 335 au rămas blocați minute întregi, marți după-amiaza, în autobuzul STB aflat într-o stație de pe Mihai Bravu.

„Că am rămas cu ghidonul în mână e nimic. Mi-a dat una în meclă. M-a lovit cu picioarele în coaste. A durat vreo 10 minute”, a povestit livratorul din București, în urma incidentului.

Zecile de călători aflați în autobuz au privit totul șocați de la geamurile vehicului, în timp ce șoferul îl lovea cu bestialitate pe livratorul de mâncare.

„De ce dai, mă, în el și nu ne-ai deschis și ușile! Șoferule, lasă-l în pace!”, urlă două femei blocate într-un autobuz de pe linia 335.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm urmatoarele:

În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis oamenii legii.

Mărturiile bărbatului bătut de șoferul STB

Bărbatul agresat a povestit că a fost lovit cu picioarele, după ce i-a atras atenție șoferului de STB că aproape l-a lovit în trafic, pe Șoseaua Mihai Bravu. „M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB. Acum depun plângere la Secția 8”, a afirmat livratorul pentru Libertatea.

Reacția STB: „Nu agreem un astfel de comportament, vom lua măsuri Contactată de ziar, purtătoarea de cuvânt a STB, Brîndușa Mariana Raeceanu, a declarat că societatea s-a autosesizat imediat ce a fost informată de incident. „Cazul este în cercetare. Societatea de Transport Bucureşti nu agreează un astfel de comportament și precizăm că vom lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern STB SA”.

Citește și Schimbări ridicale privind abonamentele STB pentru elevi şi studenţi. Cum vor fi evitate cozile de la ghişee formate lună de lună

Citește și Șoferii și șefii de la STB care permit ieșirea pe traseu a autobuzelor și tramvaielor murdare vor fi dați afară, amenință viceprimarul Capitalei