Incident violent pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat a făcut scandal la îmbarcare şi a spart o vitrină

Alertă pe Otopeni, după ce un bărbat de 52 de ani a fost încătuşat de Poliţia de Frontieră în momentul în care a făcut scandal pe aeroport.

RomaniaTV.net
27 mart. 2019, 10:54
Incident violent pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat a făcut scandal la îmbarcare şi a spart o vitrină

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost încătușat de către polițiștii de Frontieră de pe Aeroportul Internațional Henri-Coandă, marţi, în jurul orei 06.00, după ce a tulburat liniştea şi ordinea publică, informează Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Bărbatul recalcitrant a fost imobilizat de polițiștii de Frontieră După efectuarea formalităţilor de frontieră, în zona de tranzit a aeroportului, acesta i-a jignit și i-a amenințat pe ceilalți pasageri aflaţi la poarta de îmbarcare, cu destinația Londra, moment în care i-a fost refuzată îmbarcarea de către compania aeriană cu care urmă să călătorească. Mai mult, la un moment dat, pasagerul recalcitrant a distrus o vitrină ce aparţinea unui spaţiu comercial din incinta aerogării.

Conform procedurilor, bărbatul agresiv a fost imobilizat și încătușat de către poliţiştii de Frontieră, ulterior fiind sancţionat contravenţional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. La plângerea firmei păgubite, s-a întocmit și dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Având în vedere că acesta manifesta grave tulburări de comportament, a fost condus la cabinetul medical din incinta aeroportului. Acolo, în urma consultării persoanei în cauză, medicul de serviciu a hotărât ca bărbatul să fie transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, echipa medicală fiind însoțită de un lucrător al Poliției de Frontieră.