Incidente în tribune la meciul România-Uruguay: Zeci de suporteri au fost evacuaţi VIDEO

Partida între România şi Uruguay de miercuri seară a fost amical doar pe teren. În tribune, suporterii au avut meciul lor cu jandarmii. Forţele de ordine au folosit bastoanele şi gazele lacrimogene pentru a-i evacua pe fanii naţionalei care au scandat împotriva conducerii FRF şi LPF.

RomaniaTV.net
29 feb. 2012, 20:10
Incidente în tribune la meciul România-Uruguay: Zeci de suporteri au fost evacuaţi VIDEO

Incidente între jandarmi şi o parte a suporterilor echipei naţionale prezenţi la Peluza Sud, pe Arena Naţională au avut loc, miercuri seară, din minutul 60 al meciului amical România – Uruguay, în urma afişării unui banner: „FRF=RMGC”, completat de un al mesaj: „Aceeaşi mizerie”.

Jandarmii au intervenit în forţă în momentul în care a apărut banner-ul „Aceeaşi mizerie” şi au evacuat sectorul de la Peluza Sud, unde erau plasaţi respectivii fani. Între suporteri şi jandarmi au avut loc bătăi, iar întreg stadionul a scandat „Ruşine, ruşine să vă fie!”.

În minutul 58- 59, un grup de suporteri de la Peluza Sud a Stadionului Arena Naţională a afişat un banner care nu a fost aprobat de organizator conform normelor UEFA şi FRF. Vom analiza cum au reuşit să pătrundă pe stadion cu acel banner. Acţiunea noastră a venit în sprijinul firmei de securitate. Spectatorii au revenit ulterior pe locurile din peluza respectivă„, a declarat la România TV Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

După aproximativ cinci minute conflictul a fost aplanat, suporterii retrăgându-se către culoarele stadionului şi în alte zone ale peluzei.