Incidente pe litoral. Un tânăr s-a înecat, iar un bărbat a rămas cu şalupa în larg

Aproximativ 150.000 de turişti au luat cu asalt Litoralul în acest weekend. Plajele şi terasele din staţiuni sunt pline ochi şi nu puteau lipsi nici incidentele. Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost găsit înecat în apropiere de Năvodari, iar un alt turist a avut nevoie de intervenţia poliţiei de frontieră, după ce şalupa cu care naviga în larg s-a defectat.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 14:22
Incidente pe litoral. Un tânăr s-a înecat, iar un bărbat a rămas cu şalupa în larg

Trupul neînsufleţit al bărbatului găsit mort în apropierea taberei de la Năvodari a fost descoperit de mai mulţi turişti, care au alertat imediat salvamarii. Aceştia au scos persoana la mal şi au încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili identitatea tânărului, care se afla singur la plajă.

CITEŞTE ŞI: O turistă a fost lovită de un ski-jet, la Năvodari

Tot în zona Năvodari, apele mării au scos la suprafaţă, vineri noapte, trupul neînsufleţit al unui constănţean în vârstă de 56 de ani. Aescta fusese dat dispărut la începutul săptămânii, după ce a mers să facă baie în mare, iar rudele i-au găsit hainele lăsate pe mal.

Tot în staţiunea Mamaia a avut loc un alt incident, de această dată în zona Cazinoului. Poliţia de frontieră a intervenit cu două şalupe pentru a aduce la mal o ambarcaţiune cu probleme la motor, având la bord o persoană de 50 de ani, din Sighişoara.

CITEŞTE ŞI: Tânărul dat dispărut după ce a ieşit cu skijet-ul pe Lacul Siutghiol, găsit înecat după două zile