Inconştienţă fără limite pe litoral. Oamenii au încins o horă în mijlocul drumului VIDEO. UPDATE: amendă de 5000 de lei

Mai mulți turiști din stațiunea Eforie Nord au încins o horă în mijlocul drumului, pe muzica unei terase alăturate. Asta în condițiile în care țara noastrî inregistrează peste 1.000 de infectări cu coronavirus, zilnic.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 06:50
Inconştienţă fără limite pe litoral. Oamenii au încins o horă în mijlocul drumului VIDEO. UPDATE: amendă de 5000 de lei

UPDATE: Mai mulți turiști au încins aseară o horă în mijlocul stațiunii Eforie Nord, fără a mai ține cont de măsurile de distanțare socială. Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii au identificat terasa în cauză și au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

Turiştii aflaţi pe litoral au dat dovadă de inconştienţă în momentul în care au încins o horă în faţa unei terase. Oamenii s-au ținut de mâini și niciunul dintre ei nu purta mască de protecție.

Până vineri, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.119 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citeşte şi Haos pe drumul spre mare. Val de accidente pe Autostrada Soarelui