Haos pe drumul spre mare. Val de accidente pe Autostrada Soarelui

Este haos pe drumul spre litoral. Două accidente au avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat. 

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 04:36
Haos pe drumul spre mare. Val de accidente pe Autostrada Soarelui

UPDATE: Un al doilea accident în lanți s-a produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață. Traficul rutier este restricționat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași. Un carambol cu patru mașini s-a produs aici.

 Din primele date, o persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. S-a format coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localității Perișoru, județul Călărași, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele date, nu au fost înregistrate persoane rănite. Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricționate banda doi și banda de urgență, formându-se coloană în mișcare de aproximativ 2 kilometri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Citeşte şi Accident cumplit provocat de un şofer fără permis. O femeie a murit, iar alte două adolescente au fost rănite