Incredibil: Fetiţa bătută de învăţătoare nu poate să se întoarcă la şcoală. Profesoara încă predă la clasă

O fetiţă de opt ani, elevă eminentă, refuză să mai meargă la şcoală de frica învăţătoarei. Femeia a bătut-o, iar acum copilul face atacuri de panică, merge la psihiatru şi ia pastile pentru a trece peste traume. Autorităţile nu au luat însă până acum nicio măsură, iar învăţătoarea le predă în continuare elevilor, potrivit România TV.

17 sept. 2014, 06:44
Incredibil: Fetiţa bătută de învăţătoare nu poate să se întoarcă la şcoală. Profesoara încă predă la clasă

Bianca are 8 ani şi ar fi trebuit să fie elevă în clasa a II-a la şcoala din comuna Optaşi-Măgura, judeţul Olt. Refuză, însă, să mai meargă la şcoală din cauza învăţătoarei, care a bătut-o când era în clasa I.

„M-a scos la tablă şi nu am ştiut exercitiul acela şi ea m-a bătut. M-a dat cu capul de tablă, mi-a dat cu palma peste faţă şi m-a dat şi cu capul de bancă”, a povestit fetiţa.

După ce le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, oamenii au mers cu fetiţa la psihiatru. Acum, Bianca ia un pumn de pastile, pentru a trece peste traume.

„Când nu se simte bine îi vine ameţeala spune că o doare capul, arată locul unde a dat-o cu capul de tablă, se învineţeşte la faţă”, povesteşte mama fetiţei.

„Refuză să mearga la scoală din cauza învăţătoarei chiar şi pe stradă când o vede se ascunde”, a explicat Adriana Nuţă, medic psihiatru pediatru la Spitalul Judeţean Slatina.

În timp ce fata lipseşte de la ore, ancheta Inspectoratului Şcolar din Olt bate pasul pe loc.

Atât timp cât nu s-a gasit vinovată de agresiune fizică, observaţia a fost una scrisă, conform personalului didactic„, a declarat Alina Florea, directoarea şcolii.

„Doresc ca ea să nu mai continue studiile la această unitate de învăţământ, dacă nu în baza unei cereri formulate de familie, fetiţa să-şi desfăsoare studiile într-o altă unitate şcolară”, a declarat Marian Anghel, inspector şcolar general adjunct ISJ Olt.

Părinţii spun că nu au bani să o transfere pe fetiţă la altă şcoală.

Chiar dacă nu merge la şcoală, fetiţa face temele acasă, împreună cu mama.