Incredibil! Bătrâni bătuţi de director la azil. Vezi explicaţia halucinantă a acuzatului VIDEO

Scene incredibile s-au produs la azilul de bătrâni din localitatea Bălceşti, judeţul Vâlcea. Vârstnicii sunt bătuţi de directorul azilului şi nu pot face nimic pentru că altfel riscă să ajungă în stradă. Evident, directorul neagă incidentele, ba are chiar şi nişte explicaţii halucinante, cum că bătrânii aveau obiceiuri nelalocul lor.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 17:08

Bătrânii care nu respectă regulamnetul intern sunt bruscaţi sau pur şi simplu pălmuiţi de către directorul unităţii. Iar dacă mai şi comentează sau ameninţă că reclamă sunt daţi afară din centru.

În ultimele săptămâni, doi bătrâni, unul de 62 şi unul de 81 de ani, au fost ţinta ieşirilor nervoase ale directorului Gabriel Popescu.

„A venit acolo la mine în dormitor. Ce bă? Plecaţi sau nu ştiu ce şi a venit şi a dat în mine. Mi-a dat trei palme. Dacă vă spun, mi-a dat trei palme”, spune unul dintre „locatarii” azilului, Nistor Popa, în timp ce colegul lui de… suferinţă, Constantin Jorăscu, spune că a fost îmbrâncit şi trântit de director, cu toate că are deficienţe de vedere.

Cei doi nu au mai rezistat şi au ameninţat că îl vor reclama, iar atunci au fost daţi afară din cămin.

Directorul Centrului de Îngrijire Vârstnici Bălceşti, Gabriel Popescu, neagă incidentele şi spune că doar a ridicat glasul la unul dintre bătrâni. Are chiar şi o explicaţie halucinantă. „Când am deschis, ne-au venit de la Bistriţa fel de fel de persoane învăţate cu fel de fel de năravuri, în sensul că beau, ieşeau afară din cămin, săreau gardul. Nu i-am pălmut. Probabil am greşit. Nu l-am lovit pe Jorescu. Nici măcar nu am strigat mai tare la el. La ăla, la Popa Nistor am strigat mai tare”, spune Gabriel Popescu.

Cazul va fi anchetat de Primăria din Bălceşti, Centrul de Îngrijire aflându-se în subordinea Consiliului Local.


loading...
Partenerii noștri