INCREDIBIL. BIANCA DRĂGUŞANU face nuntă cu ADRIAN CRISTEA în acest an. Chiar NAŞUL a deconspirat planurile

Un bun prieten al Adrian Cristea face declaraţii şocante despre relaţia "Prinţului" cu Bianca Drăguşanu, care se pare că îi joacă în continuare pe degete pe fotbalist şi pe Victor Slav, cu acesta din urmă fiind plecată chiar zilele acestea într-o vacanţă "de divorţ" în Turcia.

28 apr. 2014, 09:46
INCREDIBIL. BIANCA DRĂGUŞANU face nuntă cu ADRIAN CRISTEA în acest an. Chiar NAŞUL a deconspirat planurile

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav par că se înţeleg mai bine decat pe vremea când erau soţ şi soţie, scrie wowbiz.ro. Mai mult, cei doi vorbesc zilnic, se întâlnesc şi au petrecut şi o vacanţă de vis în doi, în Turcia. Deşi toată lumea s-a grăbit să se gândească la o împăcare între cei doi, se pare că Bianca are cu totul alte planuri.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, mesaj MISTERIOS pe Facebook, în timpul vacanţei cu Victor Slav

Nicuşor Stan, un om de afaceri care este bun prieten cu Adrian Cristea, spulberă tot misterul relaţiei dintre roşcată şi prezentatorul meteo şi dezvăluie faptul că fosta asistentă „păcătoasă” are un plan diabolic din care Victor Slav va ieşi din nou extrem de şifonat. Afaceristul susţine că a vorbit cu Adrian Cristea de multe ori despre nunta lui cu Bianca şi că el le va fi… naş.

Citşte şi „Divorţul de miere”: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, momente intime în Turcia. FOTO

„Din punctul meu de vedere, Bianca si Cristea se iubesc foarte mult. Eu ii cunosc de ani buni si consider ca iubirea lor e mult prea puternica si poate trece peste orice obstacol. Chiar daca acum ea este cu Victor, consider ca este doar o perioada trecatoare in viata ei, dar, la un moment dat, se va intoarce la dragostea vietii ei. Nunta va fi la Ambasad’Or, au programat-o de mult si sunt sigur ca se va face aici, iar eu voi fi nasul. Cristea imi spune asta de ani buni. Eu sunt fericit ca voi fi parintele lor spiritual in fata lui Dumnezeu. Cred ca pana la sfarsitul acestui an Bianca si Cristea fac nunta„, a declarat Nicusor Stan.