INCREDIBIL. Ce a găsit o femeie scris pe eticheta unor lămâi

Coaja de lamaie este des folosita de multe gospodine in bucatarie pentru a da savoare prajiturilor, insa putine sunt cele care citesc eticheta atunci cand le cumpara.

19 mai 2017, 16:03

O femeie a fost surprinsa sa vada ca pe eticheta unor lamai cumparate din supermarket scrie: „Coaja este cerata si nerecomandata consumului uman„. Imaginea a fost postata pe un grup de mamici pe Facebook, insa in scurt timp a devenit virala, noteaza dcnews.ro.

In afara de faptul ca sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, lamaile au intrebuintari neobsnuite, fara legatura cu alimentatia:

– Pentru curatarea tocatorului din bucatarie asterneti pe el un strat subtire de sare grunjoasa si spalati-l cu o jumatate de lamaie folosita pe post de burete. Se clateste, se lasa un sfert de ora si se repeta operatia, scrie curademiere.ro.

– Daca aveti obiecte albe din bumbac si nu arata asa de albe ca la inceput, puneti-le pentru o jumatate de ora la inmuiat, inainte de la le spala, intr-o solutie de apa cu bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie.

– Daca aveti tenul pistruiat si nu va convine, puteti ameliora situatia cu un masaj usor pe fata aplicat cu o felie de lamaie.

– Curatati frigiderul cu un burete imbibat in suc de lamaie si veti scapa de mirosurile neplacute acumulate in el.

– Curatati chiuvetele, robinetii sau alte obiecte din inox cu suc de lamaie si isi vor recapata stralucirea.

– Pentru a evita neplacerile si pericolele cauzate de intepaturile tantarilor taiati o lamaie pe jumatate, infigeti 10-12 cuisoare (condimentul) in ea si asezati-o langa fereastra sau usa de la balcon.

– Puneti seara in incaltari coji de lamaie si veti scapa de mirosul neplacut acumulat in timpul zilei.

– Mirosul neplacut al mainilor dupa ce ati manipulat peste in bucatarie, cat si petele cauzate de fructe precum murele, visinele sau ciresele negre, pot fi indepartate tot cu ajutorul sucului de lamaie.

– Unghiile vor deveni mai puternice daca le veti tine de doua ori pe saptamana, timp de 10 minute, in apa calduta cu cateva picaturi de suc de lamaie.

Citeşte şi Fierbeţi lămâie seara şi beţi lichidul imediat cum vă treziţi. EFECTELE SUNT FABULOASE