Incredibil ce spunea Visarion Alexa despre soţia sa. Noi detalii ies la iveală despre preotul acuzat de hărţuire sexuală

Noi detalii ies la iveală despre Visarion Alexa, preotul din Sectorul 6 al Capitalei acuzat de hărţuire sexuală. Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

28 sept. 2022, 12:05
Incredibil ce spunea Visarion Alexa despre soţia sa. Noi detalii ies la iveală despre preotul acuzat de hărţuire sexuală

Ce spunea Visarion Alexa despre soţia sa. Părintele se află în mijlocul unui scandal după ce mai multe femei l-au acuzat de hărţuire sexuală. Preotul a recunoscut totul şi a fost plasat sub control judiciar.

Ce spunea Visarion Alexa despre soţia sa. Noi declaraţii controversate ale părintelui acuzat de hărţuire sexuală

Citeşte şi EXCLUSIV – Una dintre femeile care l-au reclamat pe Visarion Alexa rupe tăcerea: De cel puțin 30 de ori am fost pipăite. Părintelui îi plăceau sânii în formă de pară

Noi detalii ies la iveală despre preotul acuzat de hărţuire sexuală. În 2019, în timpul unei predici ţinute în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași, părintele spunea despre soţia sa că la cei 40 de ani ai săi arată ca o puştoaică de 18 ani.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa, potrivit Click.

De asemenea, tot atunci, părintele îi avertiza pe mireni să aibă grijă în momentul în care își aleg preotul duhovnic .

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, mai spunea Visarion Alexa, în 2019.

Reamintim că zilele trecute, magistraţii au decis să menţină măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul preotului deşi procurorii au cerut arestarea lui. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, alte cinci femei l-au acuzat pe Visarion Alexa de agresiune sexuală după ce o enoriaşă a depus plângere la poliţie, reclamând că a fost hărţuită de părinte chiar în timpul spovedaniei.

Între cele cinci victime care l-au reclamat pe părinte este şi o femeie în vârstă de 29 de ani. Tânăra a susţinut că a fost agresată sexual între anii 2010 și 2016. Faptele s-ar fi petrecut atât în mașina preotului cât și în chilia acestuia, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.

Citeşte şi Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”