INCREDIBIL! Clanurile din Murgeni s-au încăierat din nou, chiar sub nasul Poliţiei VIDEO

Alertă maximă la Murgeni, judeţul Vaslui, unde s-a reaprins scandalul între clanurile Murui şi Sandu. Membrii celor două clanuri au ieşit pe străzi şi ameninţă că se omoară între ei.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 15:30
INCREDIBIL! Clanurile din Murgeni s-au încăierat din nou, chiar sub nasul Poliţiei VIDEO

UPDATE: Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au intervenit, joi seară, în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, după ce zeci de persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală şi au provocat scandal.

„La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali şi, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au restabilit ordinea şi liniştea publică. În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată”, a transmis Poliţia Judeţeană Vaslui.

Se pare că unul dintre băieţii lui Flagăra, din clanul Sandu, mai exact, Sergiu Sandu, a fost lovit cu masina de către un membru al clanului Murui. De asemenea, şi o tânără de 21 de ani a fost rãnită, după ce bărbatul a intrat cu masina în multimea de rromi adunată, relatează Vremeanoua.ro.

Aceasta a suferit o contuzie lombară si i s-au acordat îngriiri medicale la fata locului, refuzând transportul la spital. La fata locului a fost din nou mobilizare de forte. Imediat au fost trimise echipaje ale Jandarmeriei, Politiei, dar si echipaje medicale de la SAJ Vaslui. Străzile s-au umplut din nou de rromi agresivi care ţipă şi ameninţă. Scandalul este în plină desfăşurare, politistii nu reusesc să-i linistească pe rromi, care se ameninţă unii pe altii, iscând o nouă încăierare.

Citeşte şi: Saci de arme ridicaţi din casa hoţilor lui Gabi Bădălău. Doi suspecţi au fost săltaţi de mascaţi

Foto: Vremeanoua