Saci de arme ridicaţi din casa hoţilor lui Gabi Bădălău. Doi suspecţi au fost săltaţi de mascaţi

Arsenal descoperit de polițiștii care fac percheziții în aceste momente la hoții care au spart casa fiului lui Nicolae Bădălău, s-au ridicat saci de arme. Doi suspecți au fost luați de mascați iar trei ceasuri dintre cele patru pe care le-au furat au fost recuperate, conform România TV.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 10:56

Hoţii care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău au fost prinşi după ce unul dintre aceştia a dus un ceas la un centru de amanet pentru a verifica dacă este autentic. Pentru că valoarea ceasului era destul de mare, cel de la amanet a sesizat autorităţile şi astfel oamenii legii au reuşit să-l prindă pe suspect.

Citeşte şi: Hoţii care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău au fost prinşi

Prinderea hoţilor a avut loc la mai bine de o lună de la spargerea care a avut loc la locuinţa lui Gabi Bădălău, poliţiştii au reuşit să dea de urma celor care i-au intrat în casă şi i-au furat patru ceasuri a căror valoare era estimată la 50.000 euro şi suma de 30.000 euro dintr-un seif.

Politiştii au făcut perchetiţii şi la alte imobile pentru a căuta şi alte obiecte sustrase din locuinţa lui Gabi Bădălău, iar în urma descinderilor oamenii legii au recuperat trei din cele patru ceasuri furate de la fiul lui Niculae Bădălau. De asemenea, oamenii legii au descoperit şi mai multe arme.

Citeşte şi:Casa fiului lui Niculae Bădălău a fost spartă. Hoţii au fugit cu 30.000 de euro şi ceasuri în valoare de 50.000 de euro

Casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale a fost spartă la jumătatea lunii iunie. Persoane necunoscut au pătruns în locuinţa lui Gabi Bădălău şi au sustras 30.000 de euro şi mai multe ceasuri a căror valoare se ridică la 50.000 de euro.


loading...