INCREDIBIL: Copii romi, de origine română, angajaţi ca ASASINI de mafia din Napoli VIDEO

Un reportaj cutremurător realizat de jurnaliştii italieni de la "Il Corriere" a scos la iveală lucruri teribile. Copiii romi sunt folosiţi de mafia napoletană, Camora, pe post de asasini şi ar face orice pentru bani, de la prostituţie la transport de arme.

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 11:28
INCREDIBIL: Copii romi, de origine română, angajaţi ca ASASINI de mafia din Napoli VIDEO

Jurnaliştii italieni au surprins imagini dramatice la periferia de est a oraşului Napoli, controlat de Camora, una dintre cele mai temute organizaţii mafiote. Băiatul rom, de 10 ani, ţine în mână o puşcă şi un încărcător. Când vede că este urmărit fuge în direcţia unor barăci.

Copiii romi ajung să lucreze pentru mafia napoletană din cauza sărăciei. Ei transportă arme, dar şi ucid la comandă. Odată racolaţi de mafioţi, copiii sunt plătiţi în funcţie de ce fac pentru Camora.

VEZI ŞI Reportaj BBC despre condiţiile mizere în care tăiesc 50 de romi români, în Londra VIDEO

În aşa numita tabără de romi de la Brecce, o fostă zonă industrială, trăiesc, potrivit presei italiene, aproximativ 200 de familii de ţigani originari din România, majoritatea din Călăraşi. Ei stau în condiţii inimaginabile de sărăcie. Familiile îşi dau copiii pe mâna mafiei, pentru a face bani.


loading...