Incredibil! O familie din Constanţa a furat apă caldă timp de 20 de ani VIDEO

Situaţie incredibilă în judeţul Constanţa! De mai bine de 20 de ani o familie care locuieşte cu chirie într-o casă de stat din Neptun  a beneficiat de căldură şi apă caldă fără să plătească un leu, după ce s-au racordat ilegal la o magistrală. Descoperiţi, constănţenii au încheiat contract cu RADET şi vor plăti o amendă de 5.000 de lei pentru furt de energie termică.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 16:43
Incredibil! O familie din Constanţa a furat apă caldă timp de 20 de ani VIDEO

Angajaţii RADET au descoperit o familie conectată ilegal la reţeaua de apă caldă şi căldură de mai bine de 20 de ani. Mai precis, din 1990. Prinşi, utilizatorii au declarat, senini, că nu ştiau că trebuie să plătească utilităţile.

În timp ce făceau verificări de rutină, reprezentanţii RADET au descoperit întâmplător familia de chiriaşi conectată ilegal la reţeaua de apă caldă şi căldură. Inspectorilor nu le-a venit să creadă că oamenii beneficiază de servicii pe care nu le-au plătit de la Revoluţie. Ei au profitat de o magistrală ce le trece prin curte şi s-au racordat ilegal.

Pentru a nu rămâne fără căldură la început de iarnă, chiriaşii, care stau într-o casă de stat, au încheiat un contract cu distribuitorul de căldură. Vor achita şi o amendă de până la 5.000 de lei pentru furtul de energie termică, dar nu vor plăti ce au consumat în ultimii 20 de ani.

Branşamente ilegale au fost găsite şi în centrul oraşului. Toţi cei prinşi că fură apă caldă şi căldură riscă, pe lângă amenzile usturătoare şi întocmirea unor dosare penale pentru furt.