Incredibil: O FETIŢĂ de doar NOUĂ ani a născut un copil

O fetiţă de doar nouă ani, din Mexic, a dat naştere unui copil perfect sănătos. Autorităţile sunt în căutarea tatălui, la rândul său minor, în vârstă de 17 ani.

06 feb. 2013, 19:00

Minora Dafne a născut o fetiţă sănătoasă, prin cezariană. Bebeluşul care cântăreşte 2.700 de grame, a fost adus pe lume într-o materniate din oraşul Zoquipan, din vestul Mexicului, potrivit Inquirer.

Minora avea doar opt ani când a rămas însărcinată, născând la sfârşitul lunii ianurie, pe data de 27. Potrivit autorităţilor, tatăl bebeluşului, în vârstă de 17 ani, a fost dat dispărut, după ce a fugit de acasă.

„Suntem în căutarea băiatului, pentru a afla ce s-a întâmplat, deoarece fetiţa este prea mică pentru a înţelege ce s-a întâmplat. Acesta este un caz de viol sau abuz asupra unui minor”, a declarat  Jorge Villasenor, anchetatorul acestui caz.

Atât bebeluşul, cât şi mama au fost externate la doar câteva zile după intervenţie şi se pare că sunt sănătoşi. Cu toate acestea, oficialii spitalului au spus că îi vor ţine pe cei doi sub supraveghere, dat fiind vârsta fragedă a părintelui.

Cazuri similare a avut loc şi în România, unde în anul 2011 au existat peste 260 de cazuri de minore care au născut. Anul trecut, o fetiţă de 11 ai din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, a rămas însărcinată. Tatăl era cu 10 ani mai mare.

România mai este cunoscută şi pentru faptul că aici trăieşte cea mai tânără bunică din lumea, la doar 23 de ani. După ce a născut la vârsta de 12 ani, fiica sa, a rămas însărcinată la aceeaşi vârstă.